Uudisrakentaminen ja Avain Asunnot: Asukasviihtyvyys

Asukasviihtyvyys uudisrakennuskohteissamme

Avain Asunnoilla ymmärrämme, että asukasviihtyvyys on avainasemassa, kun luodaan paitsi koteja, myös yhteisöjä. Uudisrakennuskohteissamme panostamme asumismukavuuteen ja yhteisöllisyyteen, jotta jokainen asukas voi tuntea olonsa kotoisaksi ja turvalliseksi. Rakennusprojekteissamme huomioimme nykyaikaiset rakennusmateriaalit ja -tekniikat, jotka takaavat asuntojemme korkean laadun ja kestävyyden. Asukkaiden hyvinvointi on meille sydämen asia, ja siksi suunnittelemme asuinalueet siten, että ne tukevat aktiivista elämäntapaa ja sosiaalista kanssakäymistä. Viihtyisät piha-alueet, leikkipaikat ja yhteiset oleskelutilat ovat esimerkkejä siitä, miten pyrimme edistämään asukkaiden viihtyvyyttä ja naapuruussuhteita. Pyrimme rakentamaan siten, että asumismuodot sekoittuvat alueella. Yhteen kortteliin on järkevää rakentaa asumisoikeutta, vuokraa ja omistusta ja jopa palvelukoti. Näin asukkaiden kesken voimme saada arjen kohtaamisia, jotka ehkäisevät segregaatiota.  Avain Asunnot pystyvät rakentamaan nämä kaikki eri asumismuodot.

Ympäristöystävällisyys ja kestävä kehitys

Kestävä kehitys ja ympäristöystävällisyys ovat keskeisiä arvojamme uudisrakentamisessa. Tavoitteenamme on minimoida rakentamisen ympäristövaikutukset ja varmistaa, että uudet asuinalueemme ovat energiatehokkaita ja ekologisia. Tämä ei ainoastaan vähennä asumisen kustannuksia, vaan myös parantaa asukkaiden elämänlaatua pitkällä aikavälillä. Hyödynnämme uusimpia innovaatioita ja teknologioita, jotta voimme tarjota asukkaillemme modernit ja ympäristöä säästävät ratkaisut. Esimerkiksi aurinkopaneelit, maalämpö ja vettä säästävät hanat ovat osa sitoutumistamme ympäristön huomioon ottavaan rakentamiseen.

Turvallisuus ja esteettömyys

Turvallisuus on yksi peruspilareistamme, kun suunnittelemme ja rakennamme uusia asuntoja. Huolehdimme siitä, että rakennuksemme ja asuinalueemme ovat turvallisia kaikille asukkaille. Turvalliset lukitusjärjestelmät ja paloturvallisuuden huomioon ottavat suunnitteluratkaisut ovat esimerkkejä toimistamme asukkaiden turvallisuuden eteen. Esteettömyys on toinen tärkeä tekijä, joka takaa, että kaikki asukkaat, iästä tai liikkumiskyvystä riippumatta, voivat nauttia asumisestaan ilman rajoitteita. Rakennamme esteettömiä asuntoja, joissa on leveät oviaukot, hissit. Haluamme että jokainen asukas voi liikkua vapaasti ja mukavasti kotiympäristössään.

Laadukkaat materiaalit ja moderni suunnittelu

Laatu näkyy kaikessa toiminnassamme. Se alkaa jo suunnittelupöydältä. Käytämme laadukkaita materiaaleja, jotka takaavat asuntojemme pitkäikäisyyden ja vähäisen huollon tarpeen. Moderni suunnittelu yhdistettynä toiminnallisuuteen luo esteettisesti miellyttäviä ja käytännöllisiä koteja, jotka vastaavat nykypäivän asukkaiden tarpeita ja toiveita. Asuntojemme suunnittelussa otamme huomioon myös valon merkityksen viihtyvyydelle. Suuret ikkunat ja hyvin suunniteltu valaistus tekevät asunnoistamme valoisia ja ilmavia, mikä lisää asumisen nautintoa ja elämänlaatua. Erityisesti lattialämmityskohteissamme suuret ikkunat ovat mahdollisia toteuttaa.
Edellinen
Asumisoikeusasuminen: Mitä etuja asumisoikeusasunnon hallintaoikeus tuo?
Seuraava
Laadukasta rakentamista Tuusulan Hyrylässä