Avain Asuntojen palvelut

Asumis- ja rakennuttamispalvelut

Vuokra-asunnot | Rakennutamme ja omistamme laadukkaita vapaarahoitteisia vuokra-asuntoja kasvukeskuksissa ja niiden läheisyydessä. Vuokra-asuntomme ovat keskimäärin 3 vuotta vanhoja, hyvin varusteltuja ja ne sopivat erilaisiin elämäntilanteisiin.


Asumisoikeusasunnot | Olemme Suomen kolmanneksi suurin asumisoikeusasuntojen omistaja, jolla on merkittävä rooli maamme yleishyödyllisten ja kohtuuhintaisten asumispalvelujen tarjoajana.


Omistusasunnot | Suunnittelemme, perustajaurakoimme ja toteutamme laadukkaita ja hyvin varusteltuja omistusasuntoja halutuille sijainneille kasvukeskuksissa.


Palvelukodit | Tarjoamme ikääntyville, liikuntaesteisille sekä muille palveluasumista tarvitseville laadukkaan ja turvallisen tavan asua. Omistamme palvelukotikiinteistöt, varsinaiset asukas- ja hoivapalvelut tuottaa erillinen operaattori.


Rakennuttaminen ja rakentaminen | Avain Rakennuttaja on erikoistunut asuntojen rakennuttamiseen ja projektinjohtopalvelujen tuottamiseen. Tencon on uudisrakentamiseen erikoistunut rakennusliike ja toimii pääasiassa pääkaupunkiseudulla. Tencon vastaa kokonaisvaltaisesti työmaan johtamisesta sekä hankinnoista.


Teollinen tuotanto | Betonielementtitehdas Tenel Oy on Avain Yhtiöiden uusin aluevaltaus. Elementtitehtaan toiminnassa panostetaan erityisesti vastuullisuuteen ja hiilidioksidipäästöjen vähentämiseen tavoitteena vähentää rakennustuotannon hiilijalanjälkeä. Tenel pystyy tarjoamaan markkinoiden ympäristöystävällisimmän betonielementin.