He kaikki edustavat asukkaita seuraavan kahden vuoden ajan Avain Asumis­oikeuden yhteistyöelimessä.

Asukasedustajat pääsivät työn touhuun!

Uusi yhteistyöelin aloitti toimintansa tammikuussa.

Tammikuun lopulla Avain Asumisoikeuden yhteistyöelin eli YTE kokoontui kehitysseminaariin Tuusulaan. Viikonlopun ohjelmaan kuului järjestäytymiskokouksen lisäksi vierailu maaliskuussa valmistuvaan asumisoikeustaloon sekä luentoja perusparannushankkeiden etenemisestä, yhteistyöelimen toiminnasta ja Avain Asumisoikeuden hallitustyöskentelystä.

Uudessa yhteistyöelimessä aloitti 12 asukasjäsentä, joista viisi on ensikertalaisia. Keskisen alueen edustajia ovat Juha Kaistinen Muuramesta, Raimo Salovuori Lahdesta sekä Auli Sesay ja Minna Tolonen Jyväskylästä. Itä-Pohjoisen alueen edustajina jatkavat joensuulaiset Eikka Urpilainen ja Marja Mölsä. Eteläisen alueen edustajia ovat Antti Iiskola Jokelasta, Taru Nokkala Keravalta, Kari Pauloaho Porvoosta sekä Helsingistä Tarja Kesä-Heino, Anneli Vanamo ja Artturi Kojonen, joka valittiin myös YTE:n valvojaksi.

Yhteistyöelimen puheenjohtajana jatkaa Raimo Salovuori, joka valittiin myös valtakunnallisen neuvottelukunnan asukasedustajaksi.

”Meitä on yhteistyöelimessä hyvin monipuolinen ja osaava porukka, joka on motivoitunut tekemään yhdessä töitä”, Salovuori iloitsee.

Salovuori kannustaa asukkaita olemaan yhteydessä sähköpostitse yhteistyoelin@avainasunnot.fi, jos mieleen tulee parannusehdotuksia liittyen asumisoikeusasumiseen valtakunnallisesti. Yksittäisten kohteiden asioita YTE ei käsittele.

Salovuori kertoo, että tulevalla kaudella YTE:ssä keskitytään parantamaan viestintää asukkaiden suuntaan sekä luomaan asukkaille selkeämpää kuvaa siitä, mistä käyttövastikkeet muodostuvat.

Teksti Katja Tarnanen Kuva Joni Alhonen

Edellinen
Vastakkainasettelun aika
Seuraava
Vanhasta kodista uudenveroiseen