Jäähyväisten aika – kiitos yhteisistä vuosista

Aloittaessani neljä vuotta sitten Avain&koti -lehden päätoimittajana kirjoitin uusien tuulien puhaltavan. Tuolloin työnkuvani ja työpisteeni sijainti muuttuivat. Aihe on jälleen ajankohtainen, sillä olen päättänyt muuttaa takaisin kotiseudulleni Jyväskylään. Tällä kertaa kaupungin lisäksi harmillisesti vaihtuu myös työnantaja. On siis tullut jäähyväisten aika.

 Seitsemän vuotta Avaimella on mennyt nopeasti myyntiin, asukashallintoon ja viestintään liittyvien tehtävien parissa.  Yhteistyö asukkaiden kanssa on ehdottomasti ollut työni parasta antia, koska sitä kautta ovat tulleet parhaimmat kehitysehdotukset ja ideat! Asukashallinnon seminaarireissut säilyvät varmasti muistossani aina.

 Hyvä asiakastyytyväisyys ja jatkuva kehittyminen ovat toiminnan kulmakiviä. Siksi olenkin erittäin ilahtunut viimeisimmän asukastyytyväisyystutkimuksen tuloksista. Asukastyytyväisyys ja suositteluhalukkuus ovat Avaimella kasvaneet entisestään. Yhteenvedon tutkimuksen tuloksista löydät lehden takasivulta.

 Asumisoikeuslain uudistumista on ollut jännittävää olla todistamassa aivan aitiopaikalta. Suurella mielenkiinnolla jään sivusta seuraamaan uudistuksen mukanaan tuomia muutoksia ja mahdollisuuksia. Toivotan kaikille asukkaille, kollegoille ja yhteistyökumppaneille hyvää jatkoa ja menestystä. Kiitos näistä ihanista vuosista!

Anu Kalenius, viestintäpäällikkö, Avain Asunnot

Avain&koti -lehden päätoimittaja

Edellinen
Taattua laatua työmaalla
Seuraava
Iloa taiteesta