Keittiöiden harmoniset värimaailmat ja tyylit ovat suomalaisen luonnon innoittamia.

Katse keittiöön

Avain Asuntojen uudet keittiöt ovat kauniita ja helppoja pitää siistinä. Tyylit on luotu kestämään aikaa ja kulutusta. 

Sisustussuunnittelija Tea-Mariia Pyykönen on valinnut kaikki värit ja pintamateriaalit Avain Asuntojen vuonna 2024–2025 valmistuviin ja tulevaisuudessa myös perusparannettaviin asuntoihin. Tässä numerossa Pyykönen esittelee uusien keittiöiden tyylit.

”Keittiöt on suunniteltu kestämään aikaa niin, että tyyli näyttää ajankohtaiselta olematta kiinni pintatrendeissä. Värimaailmat ja materiaalit on valittu sopimaan mahdollisimman monenlaisiin sisustustyyleihin. Avotilassa oleva keittiö ei saa rajoittaa sisustusta, vaan sen on mukauduttava muuhun sisustukseen. Tyylien on kestettävä ajan myötä sekä katsetta että kulutusta. Nyt trendinä onkin kestävä kehitys ja pysyvyys.”

3 x Keittiö on onnellisen kodin sydän

Hanki
Klassista vaaleutta. Klassinen Hanki-keittiö on täysin valkoinen. Se on yksinkertaisen raikas olematta tylsä. Yläkaapeissa ei ole vetimiä, alaosan kaapeissa on valkoiset nuppivetimet. Välitilan levy on beige ja työtasossa on kaunis kalkkikivikuosi. Lattiaksi on valittu valkovahattu tammilaminaatti.
Vilja
Hillittyä ajattomuutta. Trendikäs hiekan sävyinen Vilja-keittiö henkii pehmeää kodikkuutta. Kaappien ovet ovat beiget ja vetimiksi on valittu messinkiset nupit. Tasot ja välitilat ovat marmorikuvioidut. Lattia on hieman sävytetty, vaalea tammilaminaatti.
Kallio
Tummaa tyylikkyyttä Kallio-keittiö on tyyliltään modernin maskuliininen ja väreiksi on valittu harmaan sävyjä. Harmaat kaapinovet ja valkoiset välitilat luovat tyylikästä kontrastia. Kaapeissa on mustat lippavetimet. Lattiaksi on valittu vaaleanruskea tammilaminaatti.

Teksti Satu Kärki Kuvat Kari Merikanto

Edellinen
Näin luet talousarviota
Seuraava
Missä sähköpyörän voi ladata?