Mistä sinä haluat lukea? – lukijapalaute kehittää lukuelämystä

Avain&koti -lehden palautteita on aina ilo ja kunnia lukea. On ihanaa kuulla, miten jokin kodin kunnossapitoon liittyvä juttu on tuntunut lukijasta juuri sopivan ajankohtaiselta, sivuilla vilahtanut vanha opiskelukaupunki herättänyt muistoja tai asukastarinaan on samaistuttu. Lehden toimitusneuvosto on erityisen mielissään siitä, että saimme viime vuonna uudistuneesta lehdestä runsaasti positiivista palautetta.

Omaa sydäntäni lämmittää, kun palautteen mukaan lehden saapumista odotetaan ja se luetaan kannesta kanteen. Se kertoo, että olemme onnistuneet tuottamaan asukkaillemme ja sidosryhmillemme visuaalisesti hyvännäköisen ja sisällöllisesti mielenkiintoisen lukuelämyksen.

Emme toki saaneet palautteeksi pelkkiä ruusuja, vaan parannettavaakin löytyi. Lehteen toivottiin muun muassa entistä enemmän asiaa. Lisäksi lehden lopussa ollutta reseptisivua pidettiin turhana. Tartuimme heti näihin kehitysideoihin innokkaasti. Palautteen myötä luovuimme reseptisivusta kokonaan ja kasvatimme Asiasta selvää -palstan aukeaman kokoiseksi. Näin saimme asialle lisää tilaa.

Muutoksen ei aina tarvitse olla iso. Uusi vuosi, parempi lehti! Iso kiitos kaikille arvokasta lukijapalautetta antaneille. Palautteet ja juttuvinkit ovat edelleen tervetulleita. Niiden avulla tiedämme joko olevamme oikeilla jäljillä tai saamme muokattua lehdestä entistä mieluisamman lukupaketin.

Anu Kalenius, viestintäpäällikkö, Avain Asunnot

Avain&koti -lehden päätoimittaja

Edellinen
Yhdessä, mutta etänä
Seuraava
Merellinen Sarvvik