Mitä sinä haluaisit oppia? – opitaan uutta yksin ja yhdessä

Uuden oppiminen on aina kiehtonut minua. Kehitän mielelläni osaamistani niin töissä kuin vapaa-ajalla. Tästä syystä en osannut kieltäytyä, kun minua muutama vuosi sitten pyydettiin Avaimen viestisuunnistusjoukkueeseen. En ollut suunnistanut sitten kouluaikojen. Kahtena peräkkäisenä vuotena kävin Venlojen viestissä suunnistamassa ja löysin kuin löysinkin kaikki tarvittavat rastit. Yhdessä tekemällä tosiaan oppii! Harrastuksen myötä tutustuin myös uusiin iloisiin ihmisiin. Tutustu sinäkin Hannaan ja Jonnaan!

Koronavirus on omalta osaltaan ollut vaikuttamassa uusien tapojen muodostumiseen ja nopeuttanut uuden oppimista joka paikassa – myös Avaimella. Järjestimme perinteisen Avain Asumisoikeuden asukashallinnon kehitysseminaarin ensimmäistä kertaa etäyhteyksien avulla. Tapahtuma onnistui paremmin kuin osasimme etukäteen toivoa. Kokemus oli sen verran hyvä, että tulevaisuudessa luultavasti hyödynnämme enemmän etäyhteyksiä. Webinaari ei kuitenkaan koskaan täysin korvaa seminaareja, joissa vuorovaikutus ja kohtaamiset ovat tärkeässä roolissa. Vieraile syyskuisen webinaarin kulisseissa.

Suunnittelen innokkaasti jo ensi vuoden työasioita ja vapaa-ajan harrastuksia. Yksi haaveistani on kirjoittaa romaani, joten ehkä perehdyn lukemisen ja kirjoittamisen jaloon taitoon. Mitä sinä haluaisit oppia? Haastan kaikki opettelemaan ensi vuonna jotain uutta. Sitä ennen kuitenkin rauhoitutaan hetkeksi joulun viettoon ja kerätään energiaa uuteen vuoteen.

Anu Kalenius, viestintäpäällikkö, Avain Asunnot

Avain&koti -lehden päätoimittaja

Edellinen
Sauna juhlakuntoon
Seuraava
Yhteisöllisyyttä elinkaarikorttelissa