Parveke siistiksi

Kesä on kiva ottaa vastaan parvekkeella, joka on siisti ja raikas.

  1. Parvekkeelle kertyy talven aikana likaa, pölyä ja siitepölyä, varsinkin, jos se ei ole lasitettu. Jotta saat tilasta kesäksi viihtyisän kodin jatkeen, se täytyy siivota perusteellisesti. Tarvitset ainakin yleispuhdistusainetta, ämpärin, puhdistusliinan, imurin, lakaisuharjan sekä mopin. Jos parveke on lasitettu, tarvitset lisäksi ikkunanpesuvälineet ja ikkunanpesu- tai astianpesuainetta.
  2. Parvekkeelle kertyy talven aikana likaa, pölyä ja siitepölyä, varsinkin, jos se ei ole lasitettu. Jotta saat tilasta kesäksi viihtyisän kodin jatkeen, se täytyy siivota perusteellisesti. Tarvitset ainakin yleispuhdistusainetta, ämpärin, puhdistusliinan, imurin, lakaisuharjan sekä mopin. Jos parveke on lasitettu, tarvitset lisäksi ikkunanpesuvälineet ja ikkunanpesu- tai astianpesuainetta.
  3. Parvekkeelle kertyy talven aikana likaa, pölyä ja siitepölyä, varsinkin, jos se ei ole lasitettu. Jotta saat tilasta kesäksi viihtyisän kodin jatkeen, se täytyy siivota perusteellisesti. Tarvitset ainakin yleispuhdistusainetta, ämpärin, puhdistusliinan, imurin, lakaisuharjan sekä mopin. Jos parveke on lasitettu, tarvitset lisäksi ikkunanpesuvälineet ja ikkunanpesu- tai astianpesuainetta.
  4. Parvekkeelle kertyy talven aikana likaa, pölyä ja siitepölyä, varsinkin, jos se ei ole lasitettu. Jotta saat tilasta kesäksi viihtyisän kodin jatkeen, se täytyy siivota perusteellisesti. Tarvitset ainakin yleispuhdistusainetta, ämpärin, puhdistusliinan, imurin, lakaisuharjan sekä mopin. Jos parveke on lasitettu, tarvitset lisäksi ikkunanpesuvälineet ja ikkunanpesu- tai astianpesuainetta.

Lähteet: Martat.fi
Kuva: Getty Images

Edellinen
Mäntymetsien Muurame
Seuraava
”Veden alla koen rauhaa”