Suosittelisitko Avainta?

Kun suosittelet asumista Avain Asunnossa ja sen myötä saamme uuden sopimusasukkaan, saatte kumpikin rahanarvoisia etuja.

Suosittele Avain Asuntoja tuttavallesi. Voit valita rahanarvoisen edun omaan asumiseesi, kunhan suosittelemasi uusi asukas allekirjoittaa asumisoikeus- tai vuokrasopimuksen, ja hän on kertonut meille suosituksestasi ennen sopimuksen allekirjoittamista.

Muista antaa tutullesi lupa nimesi ja yhteystietosi ilmoittamiseen, jotta voimme kirjata etusi suosittelusta. Etusi kirjataan nimiisi siinä vaiheessa, kun hän muuttaa uuteen asuntoon.

Suosittele niin paljon kuin haluat! Saat edun jokaisesta uuden sopimuksen tehneestä uudesta asukkaasta. Etu tulee käyttää vuoden sisällä. Suosittelijan etu ei kuitenkaan koske asunnon vaihtoja eli muuttoja Avain Asunnosta toiseen.

Suosittelija voi valita itselleen jonkun seuraavista eduista: kaksi viikkoa ilman vastikkeen tai vuokran maksua, keittiön välitilan tai työtason uusimisen, vakiomallisen lieden tai jääkaapin, sälekaihtimet asuntoon ja parvekkeelle, parvekeritilät parvekkeen lattiaan tai väliovien ja ovilistojen vaihdon.

Kahdesta uudesta sopimuksesta saat joko kuukauden ilmaista asumista, keittiökalusteiden ovien, välitilan ja työtason uusimisen, laminaattilattian koko asuntoon tai seinien maalauksen.

Uusi asukas puolestaan saa yhden viikon ilman vastikkeen tai vuokran maksua, kunhan hän ilmoittaa suosittelijansa yhteystiedot ennen sopimuksen allekirjoittamista.


  Teksti Teija Laakso Kuva Getty Images

   Edellinen
   Koti lenkkimaaston äärellä
   Seuraava
   Pidä vakuutus ajan tasalla