Uudistuksia uuden vuoden kunniaksi – niin elämässä kuin lehdessä

Kutsun vuoden alkua aloitusten vuodenajaksi. Vanha, edellinen vuosi on jäänyt taakse ja uusi, juuri alkanut vuosi on edessä. Silloin on jostain syystä helpompaa tarkastella mennyttä ja ajatella, että uusi vuosi on yhtä kuin uusi minä. Nyt minulla on taas mahdollisuus muuttaa elämääni ja tarttua toimeen. Aloitan kuntoilun ja loppuvuodesta olen elämäni kunnossa. Nyt vihdoinkin laihdutan eli bikinikesä, täältä tullaan! Nyt vaihdan työpaikkaa. Nyt löydän paremman asunnon. Nyt rupean kasvissyöjäksi ja maailma pelastuu.

Vaikkei virallisesti uudenvuoden­lupauksia tekisikään, niitä saattaa silti tehdä alitajuisesti. Keho ja mieli huhuilevat muutoksen perään. Itseään pitää kuunnella ja unelmiaan tavoitella – myös kesken vuotta. Yllä mainitut, hyvinkin tutulta kuulostavat lupaukset ovat hyviä, mutta niistä ei pidä ottaa suorituspaineita ja luoda itselleen ylimääräistä stressiä. Olemme usein liian vaativia itseämme kohtaan. Jos jotain olen elämässä oppinut, on se, että itseään kohtaan on oltava armollinen. Unelmien toteuttaminen ja päätöksessä pysyminen ottavat oman aikansa. Maltti on usein valttia.

Uuden vuoden kunniaksi myös Avain&koti ­-asiakaslehtemme on uudistunut. Visuaalisen ilmeen lisäksi olemme muokanneet myös lehden sisältöä. Uudistuksessa pidimme tärkeimpänä tuottaa mielenkiintoista sisältöä lukijalle erilaisista näkökulmista ja tarjota se tietenkin hyvännäköisestä paketista. Toivottavasti viihdyt asukastarinoiden, henkilöhaastattelujen sekä asumiseen liittyvien vinkkien ja juttujen parissa.

Antoisia lukuhetkiä

Anu Kalenius, viestintäpäällikkö, Avain Asunnot

Avain&koti -lehden päätoimittaja

Seuraava
Löylyt ­kattojen yllä