Vastuullisuuspäällikkö

Etsimme vastuullisuuspäällikköä kehittämään ja viemään eteenpäin vastuullisuustyötä Avain Yhtiöt Oy:ssä yhteistyössä muun organisaation kanssa. 

Haemme vastuullisuuspäällikköä Helsinkiin

Tavoitteenamme Avain Yhtiöillä on rakentaa ja ylläpitää toimivaa, turvallista ja ympäristöystävällistä elinympäristöä sekä kehittää kokonaisvaltaista asumisen ja rakentamisen laatua.

Etsimme vastuullisuuspäällikköä kehittämään ja viemään eteenpäin vastuullisuustyötä Avain Yhtiöt Oy:ssä yhteistyössä muun organisaation kanssa. Toivomme, että sinulla on kokemusta CSRD-raportoinnista ja vastuullisuusohjelman rakentamisesta. Liiketoiminnallinen näkemys yhdistettynä vastuullisuuteen on hyvä edellytys tehtävässä menestymiselle. Vastuullisuuspäällikkö toimii asiantuntijana ja sparraajana vastuullisuuden kysymyksissä. 

Tehtäväkenttäsi sisältää:

  • Yrityksen vastuullisuusohjelman rakentaminen, kehittäminen ja liiketoimintojen sekä funktioiden toiminnan ohjaaminen (esim.  hiilikädenjälki vs. hiilijalanjälki, kierrätys), tavoiteasetanta ja sen seuranta. 
  • Vastuullisuuden hallintomallin ja raportoinnin kehittäminen
  • Ulkoisen ja jatkuvan raportoimisen kehittäminen eteenpäin  
  • Vastuullisuusarvioinnit ja ESG-arvioinnit   
  • Johdon ja henkilöstön sparraus vastuullisuuskysymyksissä  
  • Vastuullisuushankkeet ja asiakasyhteistyö yhdessä liiketoiminnan kanssa  
  • Sidosryhmävuorovaikutus ja sen kehittäminen   

Työskentelet käytännönläheisesti ja ratkaisuhakuisesti sekä seuraat mielelläsi alan kehittymistä. Viet projekteja sitkeästi ja tuloshakuisesti eteenpäin. Sinun on helppo verkostoitua ja kommunikoida hyvinkin erilaisten ihmisten kanssa tilanteesta riippumatta. Tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitosi ovat vahvat ja kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi, myös kirjallisesti. Raportoit tehtävässä suoraan konsernin talousjohtajalle Jan Hartille. Avain Yhtiöiden toimisto sijaitsee Kalasatamassa hyvien liikenneyhteyksien varrella. 

Kiinnostuitko? Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.mercuriurval.fi (FI-17836) viimeistään 11.03.2024. Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin konsultti Tarja Oinonen, puh. 050 531 4864 (parhaiten tavoitettavissa keskiviikkoisin).