Vuokralaisen asukasedut

Vuokralla asuminen on joustavaa ja saat lukuisia etuja.

Vuokralaisen asukasedut

Avaimen asukkaana pääset nauttimaan yhteistyökumppaneidemme tuote- ja palvelutarjouksista, esimerkiksi erikoishintaisista kodinkoneista. Edut ovat paikkakuntakohtaisia, ja oman alueesi edut voit tarkistaa myynnistä tai isännöitsijältä.

Suosittelijan etu

Suosittelijan edun saat, kun suosittelet Avain Asuntoja ystävällesi ja suosittelun johdosta Avain Asunnot saa uuden sopimusasukkaan.
Tutustu Suosittelijan etuun

Muita Avain Asukkaan etuja:

 • Avain & Koti -lehti: Asiakaslehtemme neljä kertaa vuodessa kotiin jaettuna.
 • Kerhotila: Joissakin taloissa on asukkaiden vapaasti käytettävissä kerhotiloja.
 • Lemmikit: Lemmikit ovat sallittuja.
 • Pesutupa/kuivaushuone: Jos kiinteistössä on pesutupa ja/tai kuivaushuone, on niiden käyttö maksutonta.
 • Savuttomat uudiskiinteistöt: Kaikki uudiskohteet ovat savuttomia koko kiinteistön alueella.
 • Taloyhtiölaajakaista: Taloyhtiölaajakaistan perusnopeus sisältyy vuokraan.

Olen asunut jo pitkään Avaimella. Palkitaanko siitä jotenkin?

Kyllä! Kun olet asunut yhtäjaksoisesti Avain Asunnossa 10, 20 tai 30 vuotta, voit valita juuri sinun kotiisi sopivan edun. Olemme paketoineet suosituimpia muutostöitä pitkäaikaisen asukkaan palkitsemiseksi ja voitkin vapaasti valita minkä edun haluat käyttää omaan kotiisi. Vaihtoehtoisesti voit valita vapautuksen yhden kuukauden vuokrasta, jolloin maksat vain erilliskorvaukset käytön mukaan, kuten veden ja/tai autopaikan.

Koska kyse on pitkäaikaisen asumisen palkitsemisesta, edun saaminen edellyttää häiriötöntä asumishistoriaa viimeisen kahden vuoden ajalta.

Pitkäaikaisen asumisen etuvaihtoehdot:

 • Uusi laminaattilattia
 • Uusi ilme keittiöön ovilla, tasoilla ja välitilalla
 • Saunaan uudet lauteet ja seinäpaneeli sekä löylyhuoneen lasiovi
 • Kylpyhuoneeseen uusi ilme uusilla kalusteilla
 • Tilaa säästävä liukuovi eteiseen tai makuuhuoneeseen
 • Seinäpintojen maalaus, joka sisältää myös tehosteseinän
 • Uusi liesi, astianpesukone sekä jääkaappipakastin (tai erilliset kylmälaitteet)
 • Terassilaudoitus pientalon pihalle
 • Puiset lattiaritilät ja istutuskaappi parvekkeelle
 • Vuokraton kuukausi

Huomaa, että kaikki valinnat eivät ole toteutettavissa kaikissa asunnoissa. Esimerkiksi liukuovea ei voi asentaa kaikkiin komeroihin.

Olethan itse yhteydessä isännöintiin, kun 10 tai 20 vuotta asumista tulee täyteen. Pitkäaikaisen asumisen palkitsemisetu on käytettävä vuoden sisällä. Esimerkiksi jos sopimuksesi on alkanut 1.10.2010, on 10-vuotisetu lunastettava 1.10.2021 mennessä.

Yhteistyökumppaneiden tarjoamat edut

Muuttohaukat

Saat muutot etuhintaan! Muuttohaukkojen sopimushinta Avain Asuntojen asuntoon muuttaville sisältää muuton ( max 30km, ma-pe), muoviset muuttolaatikot, tarvikelaatikon sekä muuttoauton ja tarvittavan määrän muuttajia. Katso hinnat alkaen yksiö, kaksio, kolmio, neliö tai suurempi muuttohaukat.com/avainasunnot.

Lue lisää Muuttohaukkojen tarjoamista eri vaihtoehdoista ja palveluista sekä tilaa muutto: muuttohaukat.com/avainasunnot.

Fennia kotivakuutus Avain Asuntojen asukkaille

Kaikki Avain Asuntojen asukkaat ovat oikeutettuja 10 %:n alennukseen ostaessaan kotivakuutuksen Fenniasta.

Jos puhelimesi tai tablettisi menee rikki, saat Fennian Mobiililaitevahinkopalvelusta heti tiedon, onko kyseessä korvattava vahinko, maksetaanko rahakorvaus, korjataanko laite vai saatko rikkoutuneen laitteesi tilalle uuden vastaavan laitteen. Kotivakuutukseen sisältyy myös henkilöllisyysvarkausvakuutus. Lisäksi kotivakuutuksella varaudut myös asumisen keskeytymisen kuluihin, jos joudut muuttamaan tilapäisesti muualle vakituisesta asunnostasi.

Saat 10 %:n edun kotivakuutuksen lisäksi myös matka-, eläin-, vene- ja metsävakuutukseen. Avain Asuntojen asukkaan edun lisäksi voit saada myös Fennian nuorisoalennusta sekä asiakkuuden kestoon perustuvaa Asiakasvuosialennusta.

Avain Asuntojen asiakkaana saat edut käyttöösi joko oheisesta linkistä tai ottamalla yhteyttä Fennian asiakaspalveluun ja kertomalla, että olet Avain Asuntojen asukas. Puhelin 010 503 8808 (arkisin 9-16.30)

Gigantti

gignatti logo

Suomen Parvekekaihdin Oy

1.4.2023 lähtien Avain asukkaat saavat parvekekaihtimet edullisempaan hintaan ja pidennetyllä 3 vuoden takuulla Suomen Parvekekaihdin Oy:ltä. Suomessa mittatilaustyönä valmistetut parvekekaihtimet ovat loistava valinta parvekkeen näkö- ja aurinkosuojaksi. Voit varata maksuttoman suunnittelukäynnin sähköpostitse myynti@suomenparvekekaihdin tai soittamalla 041 317 9005. Halutessasi voit tutustua kaihtimiin ennakkoon osoitteessa www.suomenparvekekaihdin.fi.

Ennen asennusta varmista kaihtimien sopivuus asuntoosi ja tee muutostyöilmoitus isännöitsijällesi.

Tutustu tarjoukseen tästä.

Alennuskoodi treenaakotona.com -palveluun

Avain Asukkaana treenaat nyt helposti kotona tai milloin ja missä vain haluat. Tarvitset ainoastaan Internet-yhteyden. Treenaakotona.com -palvelusta löydät ammattitaitoiset, koulutetut ohjaajat ja valmiiksi mietityn viikko-ohjelman. Saat joka viikko uudet treenit, jotka ohjaaja tekee kanssasi alusta loppuun. Lisäksi vapaassa käytössäsi on laaja treeniarkisto ja kurssitarjonta. Jos sinulla on kysyttävää treeneistä tai tekniikasta, treenaakotona.comin asiantuntijat auttavat sinua mielellään. Palvelu toimii tietokoneella, tabletilla, kännykällä ja televisiossa.

Näin saat edun käyttöösi: Mene osoitteeseen treenaakotona.com ja rekisteröidy käyttäjäksi kohdasta “Minulla on koodi”. Rekisteröitymisen yhteydessä käytä etukoodia avain12, niin pääset lunastamaan edun 97 € / 12 kk (normaalihinta 149 €). Vaihtoehtoisesti voit käyttää etukoodia avain6, jolla saat puolen vuoden jakson hintaan 59 € / 6kk (normaalihinta 89 €). Treenakotona.com -palvelussa käyvät myös kaikki yleisimmät liikuntaedut ja setelit. 

Alennus Koti Puhtaaksi -siivouspalveluihin

Avain Asukkaana sinulla on mahdollisuus nauttia enemmän vapaa-ajastasi ja tilata kotisiivous alennettuun hintaan. Avain Asuntojen yhteistyökumppani Koti Puhtaaksi tarjoaa sinulle toimialueellaan yhteensä 150 euron alennuksen kotisiivouksiin, jonka voi hyödyntää valitsemaasi tahtiin kolmella ensimmäisellä siivouskerralla (3×50€). 

Näin saat edun käyttöösi: Mene osoitteeseen www.kotipuhtaaksi.fi/avainasunnot ja tutustu alennuksiin sekä niiden ehtoihin tarkemmin. Syötä sivulla olevalle lomakkeelle yhteystietosi yhteydenottoa varten. Alennukset myönnetään automaattisesti jättäessäsi soittopyynnön sivun kautta.