Omistusasuminen

Oman kodin hankinta on tehty sinulle mahdollisimman helpoksi.

Avain omaan kotiin

Oman kodin hankinta on suomalaisten suurimpia haaveita. Oma asunto kannattaa hankkia mahdollisimman varhain. Oman asunnon avulla kartutat omaa varallisuuttasi. Lyhentämällä kuukausittain asuntolainaasi, säästät käytännössä tulevaisuuden varalle. Omistusasunto tuo pysyvyyttä elämään. Avaimen uudet omistuskodit tarjoavat sinulle mahdollisuuden toteuttaa tämä unelma helposti ja turvallisesti.

Miksi omistusasunto on kannattava valinta?

Omistusasunto ei ole pelkästään koti, vaan se on myös sijoitus tulevaisuuteesi. Kun omistusasunnossasi maksat kuukausittain asuntolainaa, kartutat samalla omaa varallisuuttasi ja säästät tulevaisuuden varalle. Ei enää huolta vuokranantajan irtisanomisesta tai vuokrien noususta – omistusasunto tuo vakautta elämääsi. Omistusasumisen kustannukset koostuvat lainan lyhentämisestä ja yhtiövastikkeesta. Asuntolainan maksueristä voi neuvotella pankin kanssa: tiukan paikan tullen voit esimerkiksi pienentää maksuerää tai pitää lyhennysvapaan kuukauden. Kun asunto on velaton, maksat vain taloyhtiön vastikkeen. Lisäksi saat verotuksellisia etuja korjauksista kotitalousvähennyksen kautta.

Oma koti Avain Asunnoilta – Apunasi koko matkan ajan

Avaimen kodin hankinta on tehty sinulle mahdollisimman helpoksi. Me autamme sinua koko ostoprosessin ajan, jotta voit keskittyä nauttimaan uudesta kodistasi. Avaimen kanssa olet hyvissä käsissä – rakennamme koteja sydämellä ja huolella, jotta sinä voit nauttia kodistasi turvallisin mielin. Toteuta unelmasi omasta kodista jo tänään. Omistusasunto on askel kohti vakaampaa ja turvallisempaa tulevaisuutta. Tervetuloa Avain Asuntojen asiakkaaksi!

yhteys
Asunnot myy

Jari Parkkinen, puhelin: 040 704 7977, sähköposti: jari.parkkinen@avainyhtiot.fi

Hae vapaita omistusasuntoja