Suunnittele omannäköisesi koti

Valitse Avaimen sisustusvaihtoehdoista

Avain Asunnot – Viihtyisää ja toimivaa asumista

Avain Asunnoilla suunnittelemme ja rakennamme koteja, joissa viihdytään. Haluamme varmistaa, että uudesta kodistasi tulee juuri sinun näköisesi.

Valmiit sisustusvaihtoehdot

Olemme koonneet valmiita sisustusvaihtoehtoja jokaiselle kohteellemme. Voit valita mieleisesi materiaalit, kalusteet ja varusteet, jotka sisältyvät asuntosi myyntihintaan. Tutustu vaihtoehtoihin rauhassa ja valitse sinulle parhaiten sopiva sisustus. Kaikki hintaan kuuluvat sisustusvaihtoehdot esitetään kohteen sisustusesitteessä, jonka löydät kohteen kotisivulta.

Näin teet sisustusvalinnat

1.Tutustu myyntiasiakirjoihin: Asuntojen myynnin alettua myyjäsi toimittaa sinulla kauppakirjan ja myyntiasiakirjat tutustuttavaksesi ennen sopimuksen allekirjoitusta. Kaikki kotisi lopulliset yksityiskohdat on määritelty myyntiasiakirjoissa. Tutustu niihin huolellisesti.

2.Tee sisustusvalinnat: Kun olet varannut asunnon ja allekirjoittanut kauppakirjan, saat linkin sisustusvalintalomakkeeseen. Lomakkeessa esittelemme myös muita perushintaan kuuluvia vaihtoehtoja ja tärkeät määräpäivät valintojen tekemiselle.

3.Tee valinnat ajoissa: Valinnat ja määräpäivät ovat sitovia. Mikäli valintoja ei tehdä määräpäivään mennessä, valitsemme materiaalit vakiovaihtoehdoista.

Huomioithan, että rakentamisen aikana joidenkin materiaalien, koneiden tai laitteiden tyyppi voi muuttua uudemmaksi samantasoiseksi malliksi ilman lisäkustannuksia.

Lisä- ja muutostyöt

Voit teettää lisä- ja muutostöitä asuntosi rakentamisaikataulun niin salliessa. Ilmoita toiveesi sisustusvalintalomakkeessa ja esitä muutostoiveesi määräpäivään mennessä. Avain Asuntojen valitsema urakoitsija toteuttaa kaikki lisä- ja muutostyöt. Et voi itse hankkia ja asentaa materiaaleja tai teettää rakennustöitä muilla urakoitsijoilla turvallisuus- ja vastuukysymysten vuoksi.

Kun olemme saaneet muutostoiveesi, otamme sinuun yhteyttä ja kartoitamme yhdessä toiveesi. Saat kirjallisen tarjouksen toivomistasi lisä- ja muutostöistä.

Yhteenveto

Suunnittele kotiisi sisustus valmiiden vaihtoehtojen avulla ja tee tarvittaessa lisä- ja muutostyöt urakoitsijan kautta. Tutustu myyntiasiakirjoihin ja tee valinnat ajoissa.