Edut eri elämänvaiheissa

Opiskelijalle

Opiskelijana arvostat huolettomuutta, edullisia asumiskustannuksia ja voit samalla myös kartuttaa omaa pääomaa vaikkapa ensimmäistä omistusasuntoa varten. Asumisoikeusmaksu käy pankkilainan vakuutena, käyttövastike on vuokraa edullisempi ja asumiseen on mahdollista saada Kelan asumistukea. Useat kohteemme sijaitsevat lisäksi hyvien palvelujen, yhteyksien ja oppilaitosten läheisyydessä.

Sinkulle

Sinkkuna tiedät, että kaikki maksaa ja on suhteessa kalliimpaa. Asumisoikeusasunnossa asut edullisesti eikä kaikki rahasi mene kovaan vuokraan tai isoon asuntolainaan. Elämiseen jää enemmän. Voit remontoida asunnon mieleiseksesi ja asua kuin omistaja. Kun on aika vaihtaa maisemaa, irtisanomisilmoituksesta kolme kuukautta ja asumisoikeusmaksu indeksitarkistettuna on tililläsi. Sinä päätät mitä maksat ja mistä maksat!

Perheelliselle

Perheellisenä arvostat edullisten asumiskustannusten lisäksi joustavuutta ja turvallisuutta asumiselta. Voit vaihtaa asuntoa pienemmästä isompaan tai päinvastoin tarpeesi mukaan eikä mahdollisen vaihdon yhteydessä tarvitse murehtia jälleenmyynnistä tai kahden asunnon loukusta – me lunastamme asuntosi takaisin! Äkilliset sattumukset eivät heilauta budjettiasi, sillä vaihdamme rikkoutuneet kodinkoneet uusiin ja pidämme huolta muutenkin kotisi kunnosta. Suuren asuntolainan sijasta voit panostaa vaikkapa perheesi hyvinvointiin ja harrastuksiin! Meillä on paljon isoja perheasuntoja hyvillä, rauhallisilla alueilla ympäri Suomea!

Seniorille

Eläkeläisenä haluat ansaitusti nauttia elämästä ja sinulle mieluisista harrastuksista. Asuntomme sijaitsevat hyvien palvelujen äärellä ja ovat laadukkaita sekä hyvin varusteltuja. Yli 55-vuotiaille ei ole varallisuusrajoja, joten mikään ei estä myymästä esimerkiksi nykyistä omistusasuntoasi, siirtämästä rahoja tilille ja alkamasta toteuttamaan vihdoin unelmiasi. Niin on tehnyt moni muukin, katso vapaat asuntomme jo heti tänään!