Vuokra-asuminen Avaimella

Joustavaa ja laadukasta asumista Avaimen vuokra-asunnoissa.

Joustavaa asumista laadukkaasti

Vuokra-asuminen sopii sinulle, jos etsit joustavaa asumisen muotoa. Vuokra-asuntoon pääset asumaan saman tien ilman pääomaa, eikä tulevista remonteista tarvitse huolehtia. Vuokra-asuminen sopii myös vaihtuviin elämäntilanteisiin, sillä se ei velvoita pitkäaikaiseen sitoutumiseen.

Vakuus Avaimen vuokra-asuntoihin on vain 250 euroa.

Avaimen vuokra-asuntokanta on uutta ja varustelu tasokasta 

Avaimella on vuokra-asuntoja Helsingissä, Jyväskylässä, Lahdessa, Kirkkonummella, Kuopiossa, Nurmijärvellä, Nokialla, Pirkkalassa, Porvoossa, Tampereella, Tuusulassa, Sipoossa ja Vantaalla. Vanhimmat vuokrakohteemme ovat valmistuneet vuonna 2015 ja rakennutamme vuosittain satoja uusia vuokra-asuntoja. Kokonaisuudessaan asuntokantamme on siis varsin uutta ja asuntojen varustelutaso on sen mukaista. Pääsääntöisesti lähes kaikista vuokra-asunnoistamme löytyy esimerkiksi laminaattilattia, astianpesukone sekä parvekkeista lasitukset.

Kaikki Avaimen uudiskohteet ovat savuttomia, eli tupakointi on kielletty koko kiinteistön alueella, myös asuntojen parvekkeilla ja asuntopihoilla.

Toistaiseksi voimassa olevat sopimukset kuukauden irtisanomisajalla

Avaimen vuokra-asuntoihin tehdään lähes aina toistaiseksi voimassa oleva sopimus. Kannattaa ottaa huomioon, että toistaiseksi voimassa olevat sopimukset tehdään aina kuitenkin vähintään 12 kuukauden mittaisiksi. Asuntojen irtisanomisaika on yksi kalenterikuukausi. Jos sanot itse sopimuksesi irti, on sopimuksen irtisanomisaika aina yhden (1) kuukauden ja se lasketaan sen kalenterikuukauden viimeisestä päivästä, jonka aikana irtisanominen on tehty.