Etu Avain-asukkaille! Saat muutot etuhintaan.

Muuta ilman stressiä

Muuttohaukkojen avainasiakaspäällikkö Jani Vivolin antaa vinkit huolettomaan muuttoon.

Onko suunnitelmissasi muutto? Huolellisella suunnittelulla muutto sujuu mahdollisimman stressittömästi. Aloita suunnittelu saman tien, kun muuttopäivä on tiedossa ja varaa muuttolaatikot ja kuljetus ajoissa. Varsinkin vuodenvaihde ja kuunvaihteet ovat kiireisintä muuttoaikaa.

Työläin vaihe on huonekalujen, tavaroiden ja vaatteiden läpikäynti. Mieti, mahtuvatko kaikki huonekalut uuteen asuntoon, vai meneekö jotain myyntiin, sukulaisille, kierrätykseen tai roskiin. Varaa tavaroiden läpikäyntiin ja pakkaamiseen kunnolla aikaa. Roskiin tai kierrätykseen päätyvän tavaran pakkaaminen on turhaa työtä.

Pakkaa tyynyt, täkit, peitot ja muut pehmeät materiaalit tukeviin muovisäkkeihin, muut muutettavat tavarat muuttolaatikoihin. Käytä tarvittaessa kuplamuovia. Älä pakkaa laatikoita niin täyteen, että se vaikeuttaa pinoamista. Pinoissa laatikot vievät vähän tilaa ja ne on helppo siirtää nokkakärryillä. Tee yhdestä laatikosta huomiolaatikko, johon pakataan kaikki tärkeä, kuten kännykän laturit ja lääkkeet. Merkkaa laatikkoon näkyvästi toivottu sijoituspaikka.

Tee uuden asukkaan tuloilmoitus huoltoyhtiölle ja ilmoita muuttopäivä molemmissa osoitteissa, jotta huoltoyhtiö tietää avata ajoportit ja tehdä mahdolliset lumityöt ja hiekotukset. Suojaa ainakin kulkuväylät lattiansuojauspahvilla, ettei nokkakärryistä ja muuttajien kengistä jää jälkiä lattiaan. Mieti, miten paljon tarvitset jätesäkkejä, merkintätarroja, tusseja, lattiansuojauspahvia, kuplamuovia, teippiä ja pakkauspaperia.

Muuttohaukat tarjoaa Avain Asuntojen asukkaille kokenutta muutto­apua sopimushinnoilla. Palvelupaketin hinta määräytyy sen mukaan, minkä kokoisesta asunnosta olet muuttamassa. Hinta sisältää muuttolaatikot ja tarvittavan määrän muuttomiehiä. Lisämaksusta on saatavilla palveluja, kuten huonekalujen suojaus, pesukoneen irrotus ja uudelleen asennus tai vaikka pakettihintainen muuttosiivous, jolloin voit keskittyä uuden asunnon järjestämiseen.

Saat muuton etuhintaan!

Muuttohaukkojen sopimushinta Avain Asuntojen asuntoon muuttaville sisältää muuton (max 30 km, ma–pe), muoviset muuttolaatikot, tarvikelaatikon sekä muuttoauton ja tarvittavan määrän muuttajia.

Hinta alkaen

Yksiö (20 laatikkoa) 560,00 €

Kaksio (25 laatikkoa) 670,00 €

Kolmio (35 laatikkoa) 780,00 €

Neliö tai suurempi (45 laatikkoa) 1 025,00 €

Muuttohaukat tarjoaa muuttotarjouksen myös perusparannuksen asukkaille sisältäen edestakaisin muuton ja tarvittaessa varastotilaa.

Lue lisää eri vaihtoehdoista ja palveluista: muuttohaukat.com/avainasunnot

Teksti Satu Kärki Kuva Muuttohaukat

Edellinen
Kadonneita etsimässä
Seuraava
Vastakkainasettelun aika