Lenkiltä saunaan Haukkalassa

Jyväskylän Haukkalassa asutaan, liikutaan ja levätään luonnon helmassa.

Tykkäätkö käydä liikkumassa ja rentoutua sen jälkeen löylyissä? Valtaosassa Avaimen Haukankaaren asunnoista on oma sauna, ja saunattomatkin voivat nauttia löylyistä taloyhtiön yhteisessä saunassa.

Ulkoilusta ja aktiivisesta elämästä nauttivalle rauhallinen ja metsäinen Haukkala on oiva asuinpaikka. Lähellä ovat hiihto- ja pyöräreitit sekä sieni- ja marjapaikat. Uimaan voi pulahtaa Tuomiojärveen. Laajavuoressa pääsee laskettelemaan, polskimaan kylpylään, kiipeilemään seikkailupuistossa tai pelaamaan frisbeegolfia.

Avain Asunnoilla on Haukankaarella yhteensä 178 asumisoikeus- ja vuokra-asuntoa. Valoisissa, hyvin varustelluissa asunnoissa on toimivat pohjaratkaisut ja laadukkaat materiaalit. Kohteet ovat kokonaan savuttomia ja tupakointi on kielletty myös pihoilla ja parvekkeilla. Haukkala sijaitsee Tuomiojärven länsirannan ja Laajavuorentien välissä Kortepohjan pohjoispuolella. Kortepohjan keskustaan on matkaa noin 2 kilometriä, Palokan ostoskeskukseen noin 3,5 kilometriä ja Jyväskylän keskustaan noin 5 kilometriä.

Avaimen kohteet

Jyväskylän Haukankaari 5 A–C ja E (asumisoikeus) sekä 5 D (vuokra)

Rakennusvuosi: 2020–2022

Kerrostalo: yksiöistä viisiöihin 27,5–107,5 m²

Asuntojen lukumäärä: 179

Kuva Valtteri Vainio

Edellinen
Mitkä ihmeen aso-vaalit?
Seuraava
Vauhdikasta arkea Espoossa